top of page

Vår unikitet. 

Vårt team består av passionerade konsulter, alla med en unik bakgrund och ett brinnande intresse för att hjälpa företag att växa digitalt.

I en värld där det digitala landskapet ständigt förändras, står Digital Step AB som en fyr av innovation och kvalitet. Sedan sommaren 2023 har vi dedikerat oss åt att erbjuda anpassade digitala lösningar för små och medelstora företag.

3 anledningar att välja oss

1. Egen kontaktperson - Inga mellanhänder eller byråkrati, du får en dedikerad kontaktperson som arbetar direkt med dig.
 

2. Flexibelt och prisvärt - Tack vare våra konsulters flexibla arbetstider erbjuder vi anpassade och kostnadseffektiva digitala lösningar.
 

3. Helhetslösningar - En komplett palett av digitala tjänster, från marknadsföring till webbutveckling, allt anpassat efter ditt företags unika behov.​

Kontakta oss

Telefonnummer: +46 (7) 076 85 089​

Email: Info@digitalstep.se

Instagram: @DigitalStepAB

Digital Step

Digital Step är inte bara ett namn – det är en vision om att göra digitaliseringen enkel och tillgänglig för alla. Våra tjänster sträcker sig från digital marknadsföring, social kreatör, webbutveckling och SEO-optimering till att skapa och sälja digitala utbildningar. Vi skiljer oss från mängden genom vårt engagemang i direkt och personlig service. Våra konsulter, som ofta har annan sysselsättning parallellt, arbetar nära varje kund för att erbjuda skräddarsydda och prisvärda lösningar. Tillgängliga även utanför kontorstid, inklusive kvällar och helger, strävar vi efter att vara just den tillgängliga och flexibla partnern du behöver.
 

Vår arbetsfilosofi är enkel

Inga mellanhänder, inga onödiga omvägar. Med Digital Step får du en dedikerad kontaktperson – vare sig det gäller kommunikation via sms, e-post eller telefon. Vi är en liten byrå med stora visioner, och vår ambition är att alltid erbjuda service och lösningar av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser.
 

Våra framtidsvisioner

Framtiden för Digital Step AB ser ljus ut. Vi siktar på att expandera våra tjänster, samarbeta med fler konsulter och fortsätta växa som företag. Men oavsett hur vi utvecklas, kommer kärnan i vår verksamhet alltid att vara densamma – att erbjuda okomplicerad och direkt kommunikation, där du som kund står i centrum för allt vi gör.

Håll dig uppdaterad!

Omar Jonas, Osman

Delägare och grundare av

Digital Step AB

" Jag tänkte på den lokala bagaren, frisören, och körskolan när jag grundade Digital Step – En möjlighet för alla. "

bottom of page