top of page
Reseapplikationer

Digital marknadsföring

Upplev kraften i digital marknadsföring med Digital Step! Vår tjänst erbjuder skräddarsydda lösningar för att hjälpa ert företag att nå ut till er målgrupp på de plattformar där de befinner sig. Vi erbjuder expertis inom Facebook, Instagram, Google och TikTok-marknadsföring, vilket gör det möjligt för er att synas och nå framgång online. Med vår kreativa strategi och noggranna analys optimerar vi era annonser, bilder och videos för att maximera era resultat. Ta ert företag till nya höjder med vårt team av erfarna marknadsförare och låt oss tillsammans skapa framgångsrika kampanjer som imponerar på era kunder!

Priset för vår digitala marknadsföringstjänst är 350 kr per timme, exklusive moms. I detta pris ingår en omfattande och skräddarsydd marknadsföringsstrategi för att hjälpa ditt företag nå ut till rätt målgrupp och maximera synligheten online. Vi börjar med en gratis rådgivning där vi noggrant lyssnar på dina behov och mål. Därefter utformar vi en marknadsföringsplan som inkluderar olika kanaler såsom Facebook, Instagram, Google och TikTok, baserat på målgruppens preferenser och beteende.

 

Vi skapar engagerande och kreativt innehåll i form av bilder och videos för att fånga målgruppens intresse och sprida ditt varumärke på ett unikt sätt. Vårt team av skickliga marknadsförare kommer att övervaka och optimera annonserna kontinuerligt för att säkerställa bästa möjliga resultat. Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativ marknadsföring som förstärker din närvaro på nätet och ökar din kundbas.

Pris - 350 kr/h exklusive moms

Kontakta oss idag

Kontakta oss idag för att se om vi är den perfekta matchen för att ta er digitala marknadsföring till nya höjder!

+46 707 68 50 89

bottom of page