top of page

Digital Marknadsföring

Digitala utbildningar

Social kreatör

SEO- optimering

Reklamvideo för företag

Utforska våra tjänster

- Din digitala partner -

Vi tror på transparenta och rättvisa priser som speglar det verkliga värdet av det arbete vi utför. Det innebär att vi inte erbjuder standardiserade paketpriser, eftersom vi vet att en storlek sällan passar alla. Vi vill att vårt pris ska kännas rättvist för både dig som kund och oss som leverantör.

Nyfiken på vad ditt projekt kan kosta? Kontakta oss med dina idéer och tankar. Vi återkommer med ett skräddarsytt prisförslag som matchar dina behov. Släng iväg ett mail till oss, så tar vi det därifrån!

DigitalStep

Vår  vision

Vad gör oss annorlunda?

Vår vision på Digital Step är att förenkla digitaliseringen för små och medelstora företag. Vi tror att varje företag, oavsett bransch – vare sig det är en restaurang, körskola, byggfirma, nagelsalong, bageri eller något helt annat – förtjänar tillgång till helhetslösningar som är både enkla och prisvärda.

Vi strävar efter att avlägsna komplexiteten och de höga kostnaderna som ofta förknippas med digital utveckling. Vår målsättning är att göra det möjligt för företag att växa digitalt utan att behöva investera flera hundra tusen kronor eller att behöva hantera en mängd olika kontaktpunkter och planeringsmöten.

Våra tjänster

Vi utformar användarvänliga och övertygande hemsidor som förbättrar din digitala närvaro. Utforska våra prisvärda paket.

Webbdesign

Vi stärker företags digitala närvaro på TikTok, Instagram, Facebook, Google och Snapchat genom skräddarsydd marknadsföring.

Digital marknadsföring

Som sociala medier-kreatörer stärker vi er närvaro på sociala plattformar med hjälp av fångande bilder, videos och blogginlägg.

Sociala-medier kreatör

bottom of page