top of page

Digital Step

Karaktärerna bakom Digital Step AB

OM OSS

Välkommen till Digital Step AB! Vi är stolta över att erbjuda starka och långvariga samarbeten med företag, där vi prioriterar kvalitet över kvantitet. Innan vi tar steget vidare ser vi till att det är en perfekt match för båda parter. Oavsett om vi möts online eller över en kopp kaffe, värdesätter vi god kommunikation och strävar efter att ge en personlig och högkvalitativ service under hela resan.

Vår drivkraft kommer från vårt passionerade team av entreprenörer som brinner för att använda digitala tjänster för att hjälpa företagare att uppnå sina mål. Genom att skapa win-win-win-situationer kan vi hjälpa företagare att sälja sina tjänster, locka kunder till eftertraktade erbjudanden och samtidigt få möjlighet att arbeta med det vi älskar - digital företagsutveckling.

Vår vision är att erbjuda prisvärda och kvalitativa tjänster till företag i alla storlekar och former. Oavsett om du driver ett nystartat aktiebolag, en enskild firma eller en hobbyverksamhet, är vi med dig under hela resan. Med vårt smidiga och digitala arbetssätt kan vi hålla våra priser rimliga och skapa kostnadseffektiva lösningar utan att behöva fysiska kontorslokaler.

Det som gör oss unika är vår agila och flexibla struktur. Vi fokuserar inte på att anställa stora team eller ha traditionella kontor. Istället är vi ett mindre företag som tror på att bygga starka personliga relationer med våra kunder, oavsett om de är små eller stora företag.

VD & Grundare - Omar Jonas, Osman

Håll dig uppdaterad!

Tack för meddelandet, vi hör av oss inom kort!

Företagsinformatin

Organisationsnummer: 559442-3617

Företagsadress: Docentgatan 1A, 21552 Malmö

Mail: Info@digitalstep.se

bottom of page