top of page

Utbildningslansering

Vi på Digital Step erbjuder en unik och skräddarsydd tjänst där vi hjälper företag att utnyttja sin befintliga kunskap och kompetens genom att skapa, sammanställa, marknadsföra och sälja utbildningar. Vi är med dig hela vägen genom processen, från att granska och identifiera din organisations expertis till att utforma och genomföra webbinarier eller fysiska utbildningar samt marknadsföra och locka deltagare. Oavsett bransch kan du dra nytta av dina specifika kunskaper och erfarenheter för att skapa värdefulla utbildningar som efterfrågas av andra inom samma yrkesområde. Vi hjälper dig att ta din kunskap till nästa nivå och skapa en lukrativ inkomstkälla samtidigt som du bidrar till utbildning och utveckling inom din bransch. Tillsammans kan vi maximera potentialen av din kunskap och skapa en framgångsrik utbildningsverksamhet.

Abstract Paint
Digital arbetsliv

Steg 1

Identifiera kompetens

Tillsammans identifierar vi den befintliga kompetensen och kunskapen inom ert företag för att skapa utbildningar som är efterfrågade på marknaden. Vi undersöker noggrant vilka ämnen och färdigheter som har potential att attrahera deltagare och generera intresse.

Steg 2

Planering och struktur

Efter att vi har definierat utbildningarnas innehåll och mål, tar vi steget vidare till att planera och strukturera dem. Vi utformar ett engagerande och användarvänligt upplägg som passar era specifika behov. Vi diskuterar också vilken plattform eller webbplats som bäst passar för att erbjuda och marknadsföra utbildningarna. Det kan vara allt från att skapa en separat webbplats dedikerad enbart åt utbildningar, att integrera dem på er befintliga hemsida eller att använda vår egen plattform för att maximera exponeringen.

Finansdiagram
Stock Trade

Steg 3

Marknadsföring & admin

Nu tar vi hand om marknadsföringen och allt det administrativa. Vi skapar effektiva marknadsföringsstrategier för att locka deltagare och sprida budskapet om era utbildningar. Vi tar hand om inbjudningar, registreringar och all den logistiska hanteringen för att säkerställa en smidig och professionell upplevelse för både er och deltagarna. Ni kan vara trygga i vetskapen om att vi tar hand om allt det administrativa så att ni kan fokusera på att planera och leverera högkvalitativa utbildningar.

Steg 4

Utbildningsdagen

Vi hanterar betalningar från deltagarna och ser till att de får en kvalitativ utbildning. Vi samlar in feedback och recensioner från deltagarna för att ständigt förbättra och anpassa utbildningarna efter deras behov och förväntningar. Vår målsättning är att erbjuda en lyckad och givande utbildningsupplevelse för alla deltagare.

Image by charlesdeluvio

Genom dessa fyra steg hjälper vi er att ta tillvara på er befintliga kompetens och kunskap genom att skapa och sälja utbildningar. Vi tar hand om hela processen och säkerställer att ni når er fulla potential inom utbildningsområdet. Med vår expertis och dedikation är ni i trygga händer för att skapa framgångsrika utbildningar och generera en stabil inkomstström.

bottom of page