top of page
Image by Austin Distel

Content Creator

Vår Content Creator-tjänst på Digital Step är din lösning för att få en engagerande och professionell närvaro på digitala plattformar. Vi skapar värdefullt och kreativt innehåll som engagerar och lockar er målgrupp. Från inspirerande blogginlägg till ögonblicksbilder på sociala medier - vi hjälper er att berätta er unika historia och bygga starka band med era följare. Låt oss skapa det perfekta innehållet för er, med en touch av kreativitet och en förståelse för er målgrupp, för att driva ert företag framåt online.

Vår timkostnad för Content Creator-tjänsten är 250 kr per timme, exklusive moms. Med vår Content Creator vid din sida kan du vara säker på att ditt företags online-närvaro kommer att vara i trygga händer.

 

Vi skapar kreativt och engagerande innehåll, inklusive bilder, videor och copywriting för att hålla dina sociala mediekanaler aktiva och intressanta för dina följare. Vi arbetar nära med dig för att förstå ditt varumärke och din publik, och vårt mål är att leverera regelbundna vecko- eller månadsvisa inlägg och blogginlägg som framhäver din expertis och unika erbjudanden.

 

Oavsett om du vill ha hjälp med enstaka inlägg eller ett komplett content marketing-program, står vår Content Creator redo att hjälpa dig att förbättra din online-närvaro och engagera din målgrupp på ett meningsfullt sätt.

 

Observera att dessa priser är exklusive moms. Vid behov av ytterligare anpassningar eller specialerbjudanden är du alltid välkommen att kontakta oss för att diskutera dina specifika behov och önskemål. Vi ser fram emot att hjälpa dig att ta ditt företag till nästa nivå med våra professionella tjänster.

Pris - 250 kr/h, exklusive moms

bottom of page