top of page

Utbildningslansering

För vår tjänst utbildningslansering erbjuder vi nu ett flexibelt prissättningsalternativ baserat på dina specifika behov. Istället för ett fast pris erbjuder vi en timbaserad konsultavgift som anpassas efter vad du behöver och vill inkludera i ditt projekt. Detta ger dig full kontroll över kostnaderna och möjligheten att skräddarsy vår hjälp enligt dina önskemål.
 

I vårt flexibla tjänstepaket kan du välja bland följande komponenter:

  1. Digital Marknadsföring: Vi kommer att marknadsföra dina utbildningar på relevanta plattformar såsom Facebook, Instagram, Google och TikTok, baserat på din målgrupp. Kostnaden för detta kommer att beräknas baserat på antalet timmar som krävs.

  2. Bilder och Videos: Vi skapar engagerande visuellt material för att främja dina utbildningar och locka deltagare. Priset kommer att variera beroende på omfattningen av det visuella materialet du behöver.

  3. Hantering av Inbjudningar och Administrativa Uppgifter: Vi tar ansvar för att hantera inbjudningar och andra administrativa uppgifter för att underlätta processen för dig. Kostnaden kommer att baseras på den tid som krävs för att utföra dessa uppgifter.

  4. Kostnadsfri Rådgivning och Planering: Vi kommer att arbeta tillsammans med dig för att förstå dina behov och mål och hjälpa dig att planera och strukturera dina utbildningar på ett framgångsrikt sätt. Rådgivningskostnaden kommer att vara timbaserad.

  5. Avancerad webbutveckling: Om du önskar inkludera avancerad webbutveckling som en del av ditt projekt, erbjuder vi dig en rabatt på 50% av våra ordinarie priser för webbutvecklingstjänster.
     

Vi strävar efter att ge dig flexibilitet och kontroll över din utbildningslansering, och vårt timbaserade prisstruktur säkerställer att du endast betalar för de tjänster du behöver. Kontakta oss för att diskutera dina behov och få en skräddarsydd offert baserad på ditt projekt. Vi ser fram emot att hjälpa dig att lyckas med din utbildningslansering!

Boka ett digitalt möte idag

bottom of page